Sobre mi

M’agrada presumir dels meus fills Maria i Albert, són el meu tresor. Ells sempre hi són, formem un bon equip i sabem riure plegats! La Maria és la millor infermera del món i l’Albert serà un gran advocat i em defenserà sempre que ho necessiti.

I el pare de les criatures, que sóc jo, porto prop de 30 anys de trajectòria professional en el sector de la comunicació treballant en ràdio i premsa, principalment en l’àmbit local (Sant Cugat). Dirigint, entre altres, un dels principals mitjans de comunicació de la premsa gratuïta de Catalunya, el TOT Sant Cugat, entre els anys 1998 i el 2019.

He desenvolupat tasques de relacions institucionals, editorials, periodístiques, comercials i d’organització d’esdeveniments culturals i empresarials. Tinc una àmplia experiència en la presentació d’actes, moderació de debats, tertúlies, etc. I una gran capacitat de treball i motivació, d’aprenentatge constant i d’establir sòlides relacions amb els equips de treball que he format part.
Acostumo a aplicar una dosi de sentit de l’humor a la vida, ajuda a afrontar els nous reptes i problemes que se’ns plantegen.

Un dels meus vicis públics és tot aquell que té a veure amb el món de la cultura i de les arts escèniques. Sóc un gran espectador de teatre, dansa, musicals, màgia, circ… així com d’exposicions d’art o presentacions de llibres o tertúlies.

En aquests anys, m’he vinculat a diverses activitats santcugatenques, però no les mencionaré totes per no avorrir ningú… N’hi ha algunes de les que em sento especialment satisfet com haver estat membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat, premi Paul Harris del Rotary Club Sant Cugat a tota una trajectòria, pregoner de la festa major del barri de Volpelleres o banderer de la festa de Sant Antoni – Tres Tombs

He gaudit i gaudeixo amb les diferents tasques que he desenvolupat i, a més, sempre amb una voluntat manifesta de servei a la societat. M’agrada molt escoltar i donar un cop mà, implicar-me tant com em deixin. Potser per aquest motiu… he iniciat una nova etapa, he iniciat un nou repte vital que no tenia previst: faig de regidor de la ciutat que m’estimo, Sant Cugat, juntament amb la resta del bon equip que formem Junts per Sant Cugat.

Vam guanyar amb diferència les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, ens vam quedar a dos-cents vots d’aconseguir el desè regidor… Però no governem perquè ERC-MES, la segona força de la ciutat, va preferir pactar amb el PSC i la CUP-PC. Segurament tot passa per alguna cosa…

Els savis diuen que de tot s’aprèn i és ben cert. Sempre s’aprèn. Per tant, siguem positius i continuem fent camí. I jo, com tinc la sort de caminar acompanyat de la Mireia, camino feliç trencant alguns protocols. Caminem lluny.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial