Sobre mi

M’agrada presumir dels meus fills Maria i Albert, són el meu tresor. Ells sempre hi són, formem un bon equip. La Maria és la millor infermera que conec i l’Albert serà un gran advocat.

El 2021 vaig complir 30 anys de trajectòria professional en el sector de la comunicació treballant en ràdio i premsa, principalment en l’àmbit local (Sant Cugat). Dirigint, entre altres, un dels principals mitjans de comunicació de la premsa gratuïta de Catalunya, el TOT Sant Cugat, entre els anys 1997 i el 2019. També vaig ser director d’Els 4 Cantons (Diari de Sant Cugat) i de la revista Món Sant Cugat.

He desenvolupat tasques de relacions institucionals, editorials, periodístiques, comercials i d’organització d’esdeveniments culturals i empresarials. Tinc una àmplia experiència en la presentació d’actes, moderació de debats, tertúlies, etc. I una gran capacitat de treball i motivació, d’aprenentatge constant i d’establir sòlides relacions amb els equips de treball que he format part.
Acostumo a aplicar una dosi de sentit de l’humor a la vida, ajuda a afrontar els nous reptes i problemes que se’ns plantegen.

Amant del món de la cultura i de les arts escèniques. Soc un gran espectador de teatre, dansa, musicals, màgia, circ… així com d’exposicions d’art o presentacions de llibres o tertúlies.

Col·laboro amb Catalònia Fundació Creactiva, entitat que treballa amb persones que tenen discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social.
Membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat, premi Paul Harris del Rotary Club Sant Cugat a tota una trajectòria, pregoner de la festa major del barri de Volpelleres… Soc soci de la Penya Blaugrana Sant Cugat, d’Òmnium Sant Cugat, de l’ANC i formo part del Consell per la República.

Soc autor dels llibres Polítics a la carta (2015) i Confinats (2021).

M’agrada molt escoltar i donar un cop mà, implicar-me tant com em deixin. Connectar persones i projectes. Fer possible que les coses passin. Per aquest motiu… vaig iniciar una nova etapa el 15 de juny de 2019: soc regidor de la ciutat que m’estimo, Sant Cugat, juntament amb el bon equip de persones que formem Junts per Sant Cugat.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial