“Polítics a la carta” (Viena Edicions, 2015) recull un experiment ciutadà-polític-periodístic- gastronòmic que vaig organitzar a casa, a Sant Cugat: un cicle privat de deu sopars tertúlia amb un grup reduït de comensals amb el
president de la Generalitat de Catalunya,
Artur Mas, la candidata a l’alcaldia de Barcelona
Ada Colau, el diputat i alcalde de Sant Vicens dels Horts,
Oriol Junqueras, el senador basc Iñaki Anasagasti, el diputat de la CUP,
David Fernández, la diputada del PP,
Dolors Montserrat, l’alcaldessa de Sant Cugat,
Mercè Conesa, l’eurodiputat
Raül Romeva, l’exalcalde de Girona,
Joaquim Nadal, i l’eurodiputat
Aleix Vidal-Quadras. El llibre comparteix les converses amb aquests deu polítics, les anècdotes i el menú dels deu sopars que es van cuinar a partir de les preferències gastronòmiques de cada polític, amb el meu amic Àlex Juncosa al fogons. Polítics a la carta” va tenir un gran ressò en mitjans de comunicació d’arreu de Catalunya amb entrevistes a La Vanguardia, Ara, Punt Avui, TV3, TVE, RAC1, Catalunya Ràdio, TOT Sant Cugat i Cugat.cat, entre altres mitjans.