Opino

Josep M. Vallès: “Volem un Sant Cugat per a les persones”

Des de Junts per Sant Cugat treballem i treballarem per millorar la qualitat de l’aire i la preservació del nostre medi i promourem una gestió eficient de l’energia apostant per les renovables. Sempre cercant una mobilitat sostenible i segura ajustada a la realitat del centre de Sant Cugat i dels diferents barris.

Actualitzarem i incorporarem els serveis i equipaments públics necessaris per donar una resposta eficaç a tots els barris de Sant Cugat, així com una oferta d’habitatge públic digne i accessible. Farem un espai públic net i de qualitat, i una ciutat més segura.

Impulsarem un Sant Cugat emprenedor. L’educació, el coneixement i la innovació són essencials per desenvolupar el potencial econòmic de la nostra ciutat. Fomentarem el món empresarial, el comerç de proximitat, l’economia col·laborativa i les noves tecnologies.

Garantirem la cultura i l’esport com a elements claus per créixer individualment i col·lectiva, facilitant l’enfortiment i la transformació social de Sant Cugat per esdevenir una ciutat justa, cohesionada i inclusiva.

Josep M. Vallès
Alcaldable 2023

Article publicat al NacióDigital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial