Opino

És motivador saber que s’espera tan de nosaltres!

Hem superat mig any de mandat, els Ajuntaments es van constituir el 15 de juny passat. I us asseguro que em sento cada dia més il·lusionat, i això que… sóc regidor de l’oposició!
Permeteu-me que us faci un llistat de les raons que em fan sentir així:

– Vam guanyar les eleccions municipals i, per tant, governi qui governi, som la primera força política de Sant Cugat. L’electorat de Sant Cugat va decidir que Junts per Sant Cugat era la llista que millor els podia representar.

– Un dels motius pels quals vaig acceptar la proposta de Carmela Fortuny per formar part d’aquest projecte, era perquè coneixia el grup de persones que hi formaria part. I ara que hem compartit un munt d’hores, converses i propostes, encara estic més convençut de la meva decisió. Perquè sé de la seva vàlua, del seu compromís, i de la seva estimació per Sant Cugat i per Catalunya.

– Perquè més enllà dels 9 regidors i regidores, sé que som molts i moltes més. Cada dia que passa constato els suports que tenim. Sou molts els que ens doneu idees, suggeriments i ens feu critiques. I això és més que motivador. És més, tinc la sensació que sereu molts més els que, de mica en mica, ens fareu costat i ens ajudareu perquè l’objectiu és fer un Sant Cugat millor i que la nostra població es senti ben representada.

– Com també és motivador saber que s’espera tant de nosaltres. Treballem per estar a l’alçada oferint diàleg al govern de la ciutat des del minut zero d’aquest mandat, fem propostes de millora escoltant i sent sensibles a les necessitats del conjunt de la nostra població. Però també fiscalitzant al govern; aquest també és un dels objectius d’una bona oposició.

– Després de 28 anys explicant i analitzant l’actualitat de Sant Cugat i organitzant projectes culturals i socials a través del meu pas per diferents mitjans de comunicació de la nostra ciutat, fa que ara m’estimi encara més la ciutat que ha vist néixer, créixer i formar-se als meus fills. Tota ella és il·lusionant i és un honor i un privilegi tenir l’oportunitat de dedicar-li uns anys i representar-vos.

– Som 91.000 habitants i no estem empadronats a Sant Cugat per casualitat: és evident que ens agrada aquest model de ciutat que tenim i que l’alcalde Joan Aymerich va crear i que l’alcalde Lluís Recoder i les alcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny van potenciar i mantenir.

– Sant Cugat està plena de reptes en diferents àmbits i cal entomar-los en positiu, amb treball i esforç, amb empatia i rigor, amb seny i coherència i, sobretot, amb humilitat i buscant sempre la complicitat de la ciutadania, des del centre històric de Sant Cugat passant per Valldorex i per tots els districtes, els diferents barris del municipi i fins arribar a Volpelleres, el nostre barri més jove i encara en creixement. Tenim molta feina a fer!

Fem-ho juntes, fem-ho junts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial