Opino

Josep M. Vallès: “Això ja no té marxa enrere!”

El nou espai polític liderat pel president Carles Puigdemont ha començat a caminar i som moltes i molts els que ja hi formem part. I més que hi serem. Junts és un partit necessari, obert a tothom qui vulgui la independència de Catalunya per oferir més oportunitats, benestar i progrés als 7,5 milions de catalans.

La Covid-19 ens obliga a donar les primeres passes d’aquest gran projecte polític telemàticament. Una oportunitat per explicar i, sobretot, per compartir aquest projecte transversal ideològicament amb totes aquelles persones del nostre entorn. Sumar per multiplicar. Un projecte amb un esperit comú, aglutinador i transformador que ha nascut digitalment. Un dia històric i molt il·lusionant que no oblidarem.

No comencem de zero, som més de 3.000 càrrecs electes a totes les institucions, homes i dones que treballem i defensem tot allò que ens uneix.

Ara toca recomençar. Arremangar-nos, teixir complicitats i construir Junts amb tothom. Democràticament. Volem una organització política nova, participativa, inclusiva i amb una estructura forta, coordinada, determinada i integradora. Volem la nova política.
I això exigeix organitzar el nostre espai polític com un únic partit, potent, adaptat al segle XXI.
Exigeix potenciar el capital polític que representa la transversalitat, la capacitat i l’experiència de les persones que integren Junts per Catalunya.
Exigeix obrir portes i finestres a tots els homes i dones que necessitem sentir-nos representants políticament i que volem ajudar a fer créixer aquest gran projecte polític.

Això ja no té marxa enrere. El futur dels nostres fills, i dels fills dels nostres fills, està a les nostres mans.

Afiliat a través de la web junts.cat i fem camí plegats!

Josep M. Vallès
@josepmvalles

Junts per Sant Cugat – Junts, per Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial