Opino

Josep M. Vallès: “Tenim un somni… que la llibreria Alexandria no abaixi la persiana”

Aquest matí li he agraït a l’Àngels Tolosa la gran feina feta al capdavant de la llibreria Alexandria tot fent un cafè plegats amb uns bons amics. Una llibreria que va obrir les portes al carrer de Valldoreix de Sant Cugat l’any 1987. L’Àngels hi treballa des de l’any 1999 i n’és la propietària des de l’any 2005. A través d’una carta publicada aquesta setmana al TOT Sant Cugat, l’Àngels ha anunciat que es jubila a finals de mes i l’Alexandria tancarà després de 35 anys, un referent cultural de primer ordre de la nostra ciutat.

Aquest matí hem recordat amb l’Àngels quan l’any 2012 li vaig proposar col·laborar amb la Taula d’Escriptors de Sant Cugat, una iniciativa que vaig organitzar fins a l’any 2018 i que avui perdura gràcies al TOT Sant Cugat, el patrocini d’Amat Cultura i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i Òmnium. L’Àngels s’hi va apuntar des del primer moment com també en moltes de les presentacions de llibres que he organitzat en aquesta ciutat.

Que tanqui la llibreria Alexandra no és una bona notícia pels amants de la lectura i per Sant Cugat en general. A l’Àngels li agradaria molt que la llibreria Alexandria continués, que aquest centre cultural no abaixi la persiana definitivament. Milers de santcugatencs tenim el mateix somni…

Molts gràcies per tot, Àngels ❤️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial