Opino

Josep M. Vallès: “No formaré part de la llista electoral al Parlament, la meva prioritat és Sant Cugat”

M’estimo Sant Cugat. Crec en aquesta petita ciutat amb un gran poble dins que és exemple de diversitat, cultura, història, tradició i innovació.
I crec sobretot en la seva gent, perquè gràcies a la seva implicació i contribució, tenim un Sant Cugat cada vegada més inclusiu i just.

Per això, a les eleccions municipals del 2023 vaig adquirir el compromís de treballar per l’interès i el bé comú de Sant Cugat.
Per fer que les coses passin, per afrontar i planificar les necessitats de futur que Sant Cugat ens planteja, la meva dedicació ha de ser com fins ara: absoluta.
Per això, no formaré part de la llista electoral al Parlament dels pròxims comicis tal com li vaig comunicar fa unes setmanes al secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

Dit això, també vull deixar clar que crec fermament que Sant Cugat ha de tenir representació al Parlament de Catalunya. I tinc plena confiança en què així serà i la nostra veu arribarà i serà escoltada en l’àmbit català.

Però el meu lloc és Sant Cugat. És on vull ser i des d’on vull treballar, cada dia, per afrontar els reptes transformadors que se’ns plantegen i tenir cura de la seva gent. Escoltant a tothom, per prendre les millors decisions.

Duc Sant Cugat al cap i al cor. És la meva passió. I continuaré dedicant totes les meves energies a tenir cura de la nostra ciutat per tenir un Sant Cugat millor.

Josep M. Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat, 26 de març de 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial