Opino

Josep M. Vallès: “Regalem-nos roses, regalem-nos llibres!”

Sant Jordi és més que una celebració a Catalunya; és una festa que celebra les nostres arrels, fusionant tradició i modernitat, tot convertint els pobles i ciutats en epicentresd’activitat cultural. El 23 d’abril, Sant Cugat tornarà a omplir places i carrers amb més de 80 parades de roses i llibres, i una trentena d’activitats per satisfer petits i grans.

L’ambient que vivim per Sant Jordi és únic. Els carrers es transformen en una festa on literatura, flors, música i gastronomia es donen la mà. És un moment de trobada entre autors i lectors, on es pot conversar amb escriptors locals i reconeguts, descobrir noves obres i compartir la passió pels llibres, tal com farem a la tradicional Taula d’Escriptors que organitza el TOT Sant Cugat, i que aplegarà més de 60 autors i autores d’aquesta petita ciutat amb un gran poble dins i, a la Taula d’Escriptors que organitza l’Ateneu, com a novetat.

La passió per la lectura és el que ens durà a fer realitat la nova biblioteca central. El projecte s’ha aprovat inicialment al ple municipal d’abril. Un equipament de ciutat,modern, que ampliarà l’oferta documental i les activitats culturals. Un espai d’innovaciói coneixement, i també per a lectors de totes les edats i interessos que veurà la llum els propers anys.

Regalem-nos roses, regalem-nos llibres i fem-ho a Sant Cugat. Fem poble, comprem a les parades i comerços de Sant Cugat. Fem-ho especialment el 23 d’abril, però… fem-ho també tot l’any. L’amor per la lectura no ha de ser només cosa d’un dia.

Molt bona Diada de Sant Jordi!

Josep Maria Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès

VÍDEO FELICITACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial