Notícies,  Opino,  Vídeos

Josep Maria Vallès: ‘Portaré el periodisme de proximitat a la política local’

El nou alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s’ha adreçat al personal municipal per presentar els objectius que vol que assoleixi l’administració pública. Vallès ha assegurat que traslladarà a la política allò que va aprendre en el món del periodisme de proximitat, ja que va ser director del TOT Sant Cugat. ‘Quan feia reportatges sempre anava als llocs dels fets per parlar i conèixer de primera mà el que havia passat’, ha recordat, tot assegurant que estarà més ‘al carrer que al despatx’. A més, el nou alcalde ha anunciat que es recupera l’estructura gerencial a l’administració, amb l’extinent d’alcaldia Jordi Joly com a nou gerent. En els darrers quatre anys, en lloc d’aquesta figura hi ha hagut un coordinador general.

Des de la sala de plens del consistori, Vallès ha aplegat bona part dels treballadors municipals per exposar com treballarà al llarg dels pròxims quatre anys. Una de les novetats que vol portar a l’Ajuntament és una iniciativa que ja executava a l’empresa privada per conèixer la situació dels empleats. “Repartirem un qüestionari a finals d’anys per a rebre crítiques o aportacions per millorar la situació i fer que tots estiguem més còmodes”, ha detallat.

El nou gerent, Jordi Joly, ha esmentat que “les administracions públiques no han progressat adequadament i que tenen una necessitat de canvi flagrant”. Per això, l’extinent d’alcaldia es posa el repte de “redreçar l’administració pública per ser un motor de canvi”.

Joly torna així al consistori santcugatenc, on va ser tinent d’alcaldia d’Economia i Hisenda amb Lluís Recoder com a alcalde. També va formar part del govern de Barcelona quan Xavier Trias n’era batlle. En el món privat, va ser director corporatiu del FC Barcelona entre el 2017 i el 2021.

LA COMPAREIXENÇA AL YOUTUBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial