Opino

Aneu a Lledoners

Aquest vespre no ha estat un vespre qualsevol, en absolut. Avui, gràcies a Joan (bonanit) he escoltat en directe al Pla de Lledoners, a uns metres més enllà dels freds murs del centre penitenciari, la veu de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull. Eren ells! Amb la pell de gallina he pogut escoltar com cridant deien “Bona nit!!!!!” responen la salutació del jove Joan. Hem sentit com els seus crits signifiquen molt més que una salutació de “Bona nit”, ens estaven dient “Gràcies per ser-hi, gràcies per acompanyar-nos una nit més, gràcies per no oblidar que continuem aquí privats de llibertat, torneu sempre que vulgueu“.

Minuts més tard, de lluny, els hem vist com passaven per un passadís i com s’aturaven per saludar-nos efusivament durant uns segons. Ells marxaven direcció cap a la seva cel·la i nosaltres hem agafat el cotxe per tornar a casa, sí a casa. Ells no, ells i la Carme Forcadell i la Dolors Bassa (empresonades al C.P. de Mas Enric, Tarragona, i al C.P. Puig de les Basses, Figueres, respectivament) no dormen a casa ni saben quan hi tornaran. No poden fer vida normal, no poden tocar diàriament els seus éssers estimats… Quina injustícia més gran.

Dilluns es farà pública la sentència i tot apunta que continuaran privats de llibertat injustament.
Aneu un vespre, a les 20.35 h a Lledoners, aneu a fer-los costat. Ho necessiten.

Gràcies Joan per ser-hi cada dia, per dedicar-los part del teu temps, per aconseguir que molts com jo sentin el que avui he escoltat i sentit. No ho oblidaré mai. Hi tornaré. Hi tornarem. 🎗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial