Opino

Masia Can Ametller aplaudeix el personal mèdic i sanitari amb fideuà!

Són moltes les mostres de solidaritat amb el personal mèdic i sanitari dels hospitals que aquests dies sorgeixen per part de particulars, entitats, col·lectius i empreses. Un munt d’iniciatives per agrair a aquells que estan en primera línia salvant el màxim nombre de vides possibles.

Permeteu-me que avui feliciti i agraeixi la iniciativa del restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat i, molt especialment, al seu gerent, el bon amic Robert Navarro. La setmana passada van repartir vint paelles entre el personal de l’Hospital Universitari General de Catalunya, de Sant Cugat, i avui han fet el mateix, en aquest cas, han estat fideuas, entre el personal de l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Una acció que el restaurant Masia Can Ametller repetirà cada setmana entre centres hospitalaris del nostre voltant.

Nosaltres, des de les finestres o balcons de casa, aplaudim cada dia a les vuit del vespre al personal mèdic i sanitari agraint la gran feina que estan fent. També mereixen el nostre aplaudiment totes aquestes mostres de solidaritat en forma de paelles o fideuas, entre moltes altres, perquè, de ben segur, són una gran motivació per a tot el col·lectiu de professionals que treballa en els hospitals.

Per llepar-se els dits, segur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial