Opino

Dediquem un dibuix o un poema al personal mèdic i sanitari!

Els meus nebots Lola i Mauro, de 7 i 9 anys, respectivament, són els autors d’aquest súper dibuix. Ells, com molts nens i nenes de Sant Cugat i d’arreu, estan també sensibilitzats amb tot el que estem vivint amb aquest confinament.

Si per nosaltres, els adults, estar tot el dia tancats a casa, no és fàcil, imagineu-vos per les criatures… Doncs bé, llenço una proposta que passa per la participació dels més menuts de la casa (entre 5 i 12 anys), siguin fills, néts, nebots…

La idea és que elles i ells facin un dibuix dedicat a totes aquelles persones que formen part del personal mèdic i sanitari, tots els professionals vinculats d’una manera o altra a la medicina i que ho estan donant tot ara més que mai: metges, metgesses, infermers, infermeres, els equips de les ambulàncies, etc.

He comentat aquesta proposta amb l’Hospital Universitari General de Catalunya i la seva direcció està encantada de participar-hi, fins al punt que cedirà les seves instal·lacions per exposar tots els dibuixos que facin els nostres petits artistes.

Com ho haurem de fer?

Publiqueu el dibuix a través de la xarxa social Instagram indicant el nom, cognom i edat de l’autor o autora del dibuix, amb l’etiqueta #jodibuixoacasaHGC i mencionant el perfil @quironsalud amb l’objectiu de promocionar aquesta campanya artística pro personal mèdic.

El segon pas és enviar el dibuix per mail a informacionhgc@quironsalud.es simplement indicant el nom, cognom i edat de l’autor o autora de la il·lustració. Així, l’HUGC de Sant Cugat començarà a exposar els dibuixos rebuts per mail. Aquesta iniciativa no acabarà fins que no finalitzi el confinament.

Compartiu aquesta article amb els vostres contactes, amics, familiars, veïns… perquè sigui un èxit i fem arribar cada dia el nostre suport a totes aquestes persones que tanta cura tenen de nosaltres ara i sempre que els necessitem. Serà com un aplaudiment ple de creativitat per a tots ells.

Missatges, poemes, relats…

A més, tres infermeres de l’Hospital Universitari General de Catalunya, fan una crida a familiars de pacients i la resta de la població perquè enviïn també cartes amb missatges, poemes, relats, etc pels malalts i pel mateix personal sanitari. Una segona iniciativa complementa i amplia l’anterior.

Per tant, les opcions ara són més. Podeu enviar dibuixos o escrits al mail informacionhgc@quironsalud.es, i tot aquest material serà exposat a les instal·lacions de l’HUGC de Sant Cugat mentre duri aquesta crisi del coronavirus.

Moltes gràcies!

Josep M. Vallès

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial