Opino

El cas Pep Tugues

La publicació de fake news a les xarxes socials és divulgar una “trola”, una falsedat. Una desinformació que pot confondre els seguidors de les xarxes; un contingut no contrastat que els mitjans de comunicació poden elevar al nivell de notícia. Arribat a aquest punt, l’inici de la possible pèrdua de la credibilitat d’una persona, empresa o institució està servida. I si s’orquestra entre bambolines polítiques, deriva en un show de tercera que pot arrossegar al més fort dels humans.

La transparència d’una cronologia objectiva:

15-02-2019: Els juristes municipals, a instàncies de l’alcaldessa Carmela Fortuny, instrueixen un expedient per un tema laboral del 2016-17 publicat a les xarxes.

15-06-2019: Mireia Ingla és la nova alcaldessa.

11-10-2019: Els juristes municipals tanquen l’expedient perquè no detecten cap conducta objecte d’instrucció tipificada com a infracció disciplinària.

16-10-2019: L’alcaldessa Mireia Ingla sol·licita l’assistència sobre aquesta resolució als Serveis Jurídics de la Diputació de Barcelona.

28-11-2019: Els juristes de la Diputació resolen que no és procedent iniciar un nou expedient administratiu ni d’informació reservada ni d’instrucció de cap expedient disciplinari.

16-12-2019: Els serveis jurídics municipals, a petició de l’equip de govern de Sant Cugat, demanen a la Diputació més aclariments sobre l’expedient resolt.

23-01-2020: Els juristes de la Diputació reiteren que no es desprenen fets i /o conducta concreta que pugui comportar una falta disciplinària.

04-02-2020: L’alcaldessa Mireia Ingla signa el decret on desisteix de la instrucció d’aquest afer.

No ha existit cap cas d’assetjament laboral.

Josep M. Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat

One Comment

  • Dolors Rifà Bonet

    M”alegra moltisim , pero el que ho van fer correr aurian de reparar el greuje . Pep ens has portat el teatre Auditori molt amunt. Gracies i molte sort

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial