Opino

Organitzem-nos el confinament

Els humans necessitem rutines, altrament, estem perduts. I com tenim la capacitat d’adaptar-nos als canvis, simplement cal que feu un llistat de prioritats de tot allò que considereu que hauríeu de fer cada dia i, tot seguit, marqueu un horari. Així, la confinació a casa estarà més organitzada.

Nosaltres hem començat a posar ordre aquest dimarts perquè, fins ara, hem prioritzat més el que ens venia de gust fer (sense deixar de treballar, es clar!). I si la confinació tindrà una durada mínima de quinze dies (els experts diuen que molt més), o ens organitzem i busquem un equilibri entre les diferents activitats a realitzar, o perdérem el nord.

La llista que ens ha sortit per aquest dimarts ha estat aquesta: despertar, esmorzar, teletreball, reunions virtuals amb regidors/es de l’Ajuntament, esport, seguiment de notícies-xarxes socials, dinar, lectura, temps lliure, aplaudiment al personal mèdic, sanitari i farmacèutic, i sopar.
Algunes d’aquestes activitats les fem en equip (aquesta setmana a casa només estem la Mireia i jo), i d’altres les farem individualment.

Al final del dia veurem com ha anat, farem balanç i introduirem els canvis necessaris de cara a demà dimecres. Tots estem aprenent a viure confinats, que no vol dir estar de vacances.

Quedem-nos a casa. La resolució de bona part d’aquest conflicte global està a les nostres mans. Posem-hi una gran dosi de responsabilitat i sentit comú.

Josep M. Vallès

 

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial