Notícies,  Opino,  Vídeos

Josep M. Vallès: “L’objectiu és eliminar tota la cua actual de llicències urbanístiques pendents de Sant Cugat”

Sant Cugat és una ciutat inquieta i dinàmica en constant evolució en tots els sentits i amb una capacitat d’adaptar-se a les noves exigències admirable. Així doncs, necessita una administració propera i eficaç que doni resposta a les seves inquietuds de manera àgil, clara i transparent.

Els santcugatencs i santcugatenques mereixen una gestió de qualitat i cal que l’Ajuntament els atengui en temps i forma, fent honor als premis i reconeixements de què ha estat objecte al llarg dels anys.

Cal millorar els processos administratius per reduir temps i costos i guanyar efectivitat.

Un dels temes claus que estem abordant de manera enèrgica és el de la gestió de llicències d’obra, àmbit en el que els processos no han estat prou resolutius els darrers anys.

Volem ser la millor administració pública de Catalunya i assolir un termini de resolució de les peticions que no superi els 60 dies.

I per això, hem posat en marxa el CODI, un Comitè de Direcció que implica diversos departaments de l’Ajuntament amb l’objectiu d’eliminar tota la cua actual de llicències pendents, millorar la informació i ordenances urbanístiques que afecten la concessió de llicències i establir un procés de treball per fases, clar i inequívoc.

També hem habilitat l’ACTICLIC, un suport tecnològic que permetrà una tramitació àgil de les llicències a la ciutadania.

Sant Cugat té un gran equip de professionals municipals per aconseguir que el nostre ajuntament sigui tan diligent com els santcugatencs i santcugatenques volen i mereixen.

Josep M. Vallès,
alcalde de Sant Cugat

Article publicat aCUGAT MEDIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial