Opino

Josep M. Vallès: “Necessitem l’aprenentatge dels joves”

Quan jo era jove, els meus pares em deien que jo tenia dos deures o prioritats en aquella etapa de la meva vida. La primera i, més important, era que m’havia de formar el màxim possible, aprendre tot el que estigués al meu abast. I no només per accedir en un futur el més preparat possible al mercat laboral, sinó també per poder aportar el meu coneixement i experiència a la societat.

I justament això és el que us demano als joves santcugatencs. Necessitem el vostre aprenentatge, les vostres habilitats, la vostra implicació i energia per construir plegats el present, però sobretot el futur de Sant Cugat. Totes les mirades són necessàries, les vostres també. Comptem amb vosaltres, i compteu amb mi pel que necessiteu!

Ah… i la segona cosa que em deien els meus pares que també havia de fer era… passar-m’ho bé!! I això és el que vam fer junts gaudint del concert del jove artista santcugatenc Janis al Casal Torre Blanca de la nostra ciutat. Tot un èxit organitzatiu per part de la JNC de Sant Cugat!!!

 

Josep Maria Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial