Notícies

Josep M. Vallès: “Recuperem l’orgue de l’església del Monestir de Sant Cugat!”

Molt satisfet d’haver contribuït a la restauració de l’orgue de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià apadrinant un dels seus tubs. Amb el suport de tots millorarem les celebracions a l’església del Monestir de Sant Cugat. Encara hi podeu participar!

I content també de convèncer a l’artista Adolf perquè col·labores en aquesta campanya fent un excel·lent dibuix de l’orgue, obra que Il·lustra els certificats de totes aquelles persones que ara som padrins d’aquesta iniciativa. Val a dir, que l’Adolf no s’ho va pensar ni un segon!

Després de 110 anys d’ús, l’orgue del Monestir necessita una restauració profunda, ja que el seu deteriorament va avançant i en pocs anys deixaria de funcionar. La Parròquia aprofita aquest moment per completar el projecte inicial, afegint, entre altres peces, els més de 500 tubs que hi falten. D’aquesta manera podrem gaudir de totes les possibilitats musicals que oferia el projecte d’Estadella.

L’orgue està molt vinculat tant a la vida parroquial, amb la seva presència a les celebracions, com també a la vida cultural de la nostra ciutat, amb la seva participació en els concerts. Per això us animo a participar en aquest projecte musical. Apadrineu un dels nous tubs i renovem, entre tots, l’orgue del Monestir!

Josep M. Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial