Opino

Josep M. Vallès: “Necessitem un president que defensi els interessos de tots els catalans sense cap subordinació a Madrid”

Acabem de viure unes eleccions històriques, transcendents per al país. Unes eleccions en les que hem reivindicat la nostra autoestima com a poble i l’orgull i la dignitat de les nostres institucions. Unes eleccions en les que hem reclamat un bon govern i el lideratge necessari per garantir una millor qualitat de vida dels catalans i catalanes i tenir les eines i recursos per defensar els nostres drets fonamentals.

12.811 gràcies a tots els santcugatencs i santcugatenques que ens heu fet confiança. I moltes gràcies a totes aquelles persones individuals, treballadors i tècnics de l’Ajuntament, a la brigada municipal i als cossos de seguretat que vau fer possible que la jornada electoral es desenvolupés amb normalitat.

No podem obviar que l’escenari actual és complex. Ara bé, si som capaços d’unir esforços i escons, podem superar aquest escull. Si les forces independentistes sumen, podem tenir un president que miri per Catalunya i els catalans i no estigui subordinat al que li manin des de la capital de l’estat.

Ara, amb les eleccions europees a l’horitzó, és crucial mantenir el nostre compromís. Europa és clau en molts àmbits que afecten directament la nostra vida diària, des de les polítiques mediambientals fins a les ajudes econòmiques i les normatives socials.

A Sant Cugat hi viuen 6.697 persones de la Unió Europea. Més d’un 6% de la nostra població. La convivència amb elles ens recorda, cada dia, els valors europeus de la pau, la llibertat, el respecte i la democràcia. Uns valors en els que la nostra ciutat es fa forta i treballa per promoure en cada iniciativa que duu a terme.

Participar en aquestes properes eleccions és fonamental, especialment en uns moments convulsos en què els valors que defensem estan en crisi. Les eleccions europees són una oportunitat per influir en les decisions que es prenen a Brussel·les i, com a ciutadans de la Unió Europea, tenim el dret, però també el deure, de manifestar-nos a les urnes per escollir els nostres representants, que són aquells en qui confiem per defensar Catalunya, el nostre benestar i els nostres interessos com a poble a les institucions europees.

Hem de seguir treballant per enfortir la nostra presència a Europa i assegurar-nos que els beneficis i les oportunitats que sorgeixin d’aquesta unió es tradueixin en millores per al nostre municipi i per a les persones qui hi vivim.

El 9 de juny, no us quedeu a casa. Per Sant Cugat i també per Catalunya.

Voteu per fer sentir la vostra veu.

Josep Maria Vallés
Junts per Sant Cugat

Article publicat a Cugat Media

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial