Opino

Josep Maria Vallès: “Treballem amb i per a les persones”

La base del programa de govern de Junts per Sant Cugat són i seran les persones. Pot semblar una simple o bonica frase, però, per a nosaltres, és una realitat indiscutible. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de tots els santcugatencs en tots els aspectes i en totes i cadascuna de les seves etapes vitals, dels més joves fins a la gent gran. I això implica treballar en tres eixos bàsics que recullen les necessitats de la població: benestar social i salut, espai públic i medi ambient, i prosperitat econòmica, social, cultural i esportiva.

Ho farem possible amb un equip de persones preparades i compromeses, amb la capacitat de retornar la confiança entre l’Ajuntament i la ciutadania, persones que aportin aire fresc i que sàpiguen escoltar abans de decidir. Aplicaré la meva experiència en premsa de proximitat a la política local: estar a prop de la gent, de les entitats, dels barris, dels diferents sectors per prendre el pols de la ciutat en primera persona per resoldre els problemes d’avui i definir el Sant Cugat del futur.

Volem una ciutat cohesionada, avançada i socialment justa. Tenim un entorn universitari i un teixit empresarial que aliats amb l’administració pública només poden enfortir-nos com a ciutat i tornar a ser referents en molts àmbits.

Sant Cugat, a partir de l’any 1987, va saber donar-li la volta al PGM de 1976 i no ens hem convertit en una ciutat de 240.000 habitants com es preveia. Hem crescut, sí, però ho hem fet bé. Cal preservar el model Sant Cugat, i afrontar amb consens polític i social el darrer creixement de la ciutat, i solucionar plegats un assumpte que ens afecta a tots, la mobilitat de les persones.

Josep M. Vallès
Alcaldable i regidor portaveu de Junts per Sant Cugat

Article publicat al TOT Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial