Entrevistes

Josep M. Vallès: “Sempre defensaré el creixement de Sant Cugat que es va començar a planificar el 1987”

Entrevista que Joan Cortadellas, conductor del programa “Grans persones grans” de Televisió Sant Cugat, em va fer el 7 de desembre passat. En aquesta entrevista parlem de diversos temes que afecten a la gent gran, però també a temes concrets de Sant Cugat en general com és el seu creixement.

Sempre defensaré el model de ciutat que tenim a Sant Cugat, que es va començar a crear l’any 1987 de mà de l’alcalde Joan Aymerich i el seu equip de govern i que va tenir continuïtat fins a l’any 2019 amb els alcaldes Lluís Recoder, Mercè Conesa i Carmela Fortuny. Una ciutat que va rebaixar el sostre edificable dels nous barris, que va prioritzar als vianants al centre urbà i que va guanyar els serveis necessaris per a la nostra població.

Un model de ciutat amable que satisfà a l’àmplia majoria de santcugatencs i santcugatenques i que treballem per preservar i millorar, afrontant els nous reptes, necessitats i serveis de la població en tots els àmbits d’un Sant Cugat que arribarà a les portes dels 115.000 habitants.

Junts per Sant Cugat treballem per evitar experiments urbanístics amb edificis de dotze plantes com “Ragull Centre” que poc tenen a veure amb l’esmentat model de ciutat i que el govern tripartit ha planificat en l’actual mandat. Qualsevol creixement requereix d’un consens social i polític per garantir la seva futura execució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial