Entrevistes,  Notícies

Josep Maria Vallès respon les preguntes dels alumnes de 5è de Primària de l’Escola del Turó de Can Mates

Josep Maria Vallès proposa construir un gran pavelló esportiu al futur barri de Ca n’Ametller. Així ha respost el candidat de l’alcaldia de Junts per Sant Cugat la pregunta d’un dels alumnes de 5è de Primària de l’Escola Turó de Can Mates, que li ha preguntat per la manca d’equipaments esportius a la ciutat. Aquesta entrevista forma part de la sèrie d’entrevistes que aquests estudiants faran cada dia d’aquesta setmana als cinc líders dels partits amb representació al ple municipal a Cugat Mèdia, i que podeu sentir sencera aquí.

El líder de Junts els ha explicat que la mitjana d’edat del ciutadà de Sant Cugat són 38 anys, i que això vol dir que hi ha molt gent jove amb fills petits que “volen i han de fer esport”, i ara no hi ha prou instal·lacions esportives per a tothom.

Els alumnes, entre altres temes, també li han preguntat a Josep Maria Vallès pel problema de l’habitatge a Sant Cugat. Al cap de llista de Junts ha dit que el “problema” de Sant Cugat és que agrada molt perquè està a prop de Barcelona i de Collserola, i molta gent “vol venir a viure-hi”. Això fa que hi hagi molta demanda, “els preus pugen, i si la gent ho pot pagar és molt difícil que baixin; no podem demanar a les immobiliàries que baixin el preu dels pisos”.

La solució, per a Vallès, és fer pisos socials i ajudar que els joves tinguin estalvis per pagar una entrada d’un pis, o que tinguin feina perquè puguin pagar la hipoteca o el lloguer.

ESCOLTA L’ENTREVISTA AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial