Opino

Penseu en Sant Cugat i actueu/voteu globalment!

Estic més que convençut que sabeu a qui votaré aquest diumenge 10 de novembre, oi?

Efectivament, votaré a qui representa el diàleg, el compromís i, sobretot, la unitat.

Votaré a qui vol i proposa amb fermesa i transparència la unitat política entre les forces independentistes, una unitat que una gran majoria de catalans demanem, però que no prospera perquè malauradament ERC no escolta ni vol escoltar perquè prioritza la seva estratègia de partit per damunt de tot.

Aquesta falta d’unitat la pateix el país, però també Sant Cugat, i sé de què parlo.

A Sant Cugat, el 26 de maig Junts per Sant Cugat vam guanyar les eleccions municipals amb 9 regidors i ens vam quedar només a 200 vots d’obtenir el desè regidor.

Vam oferir a Esquerra un pacte de govern compartint el model de ciutat amb l’objectiu de millorar-lo i entomant els nous reptes i millores que necessita Sant Cugat. Vam oferir a ERC compartir l’alcaldia per treballar plegat. Però com sabeu, ERC va triar el PSC per governar aquesta ciutat. Ni Esquerra, ni els socialistes ni la CUP van guanyar les eleccions a Sant Cugat, però…

El passat 21 d’octubre Carmela Fortuny, regidora portaveu de Junts per Sant Cugat, va proposar a l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i a la tinent d’alcalde Núria Gibert, crear ‘una taula de diàleg i treball’ amb ERC-MES i la CUP-PC per abordar la possibilitat de construir un govern independentista a Sant Cugat. En el mateix ple l’alcaldessa Mireia Ingla es va comprometre a donar-nos resposta pròximament. L’esperem.

Els que em coneixeu bé, sabeu que m’estimo Sant Cugat, la ciutat que em fa vibrar, on faig vida de poble, on sovint ens trobem i saludem, on parlem i ens escoltem quan coincidim en un acte ciutadà, en una exposició d’art, en una presentació d’un llibre, en una representació teatral, en una conferència, ballant el Paga-li Joan, gaudint de la Festa Major o en una de les mil activitats culturals i socials que es fan a Sant Cugat al cap de l’any.

Si us estimeu aquesta ciutat com jo, us suggereixo que penseu localment i actueu globalment (i li donem la volta a la popular expressió Think global, act local). És a dir, penseu en Sant Cugat i actueu/voteu globalment.

Jo votaré la llista de la Laura Borràs, Míriam Nogueras, Jaume Alonso-Cuevillas… al Congrés de Diputats.

Jo votaré la llista de Roger Español, Meritxell Lluís, Lorena Iglesias… al Senat.

Jo votaré Junts per Catalunya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial