Entrevistes

TVSC entrevista a Josep M. Vallès per parlar del llibre solidari “Confinats”

Televisió de Sant Cugat entrevista al periodista Josep Maria Vallès per parlar llibre solidari Confinats, una publicació que reprodueix fil per les reflexions, els neguits i les oportunitats viscudes i escrites per cent persones durant el confinament de la Covid-19.
A Confinats hi ha les mirades d’artistes, periodistes, mestres, escriptors, advocats, galeristes d’art, polítics, historiadors, metges, comerciants, estudiants, autònoms, jubilats, esportistes, emprenedors, representants de la cultura popular… i un llarg etcètera que escriuen en primera persona l’evolució del seu confinament, que constaten les mancances que se’n deriven d’una crisi no esperada i que opinen des de diversos punts de vista sobre tot plegat.
Extreure la part més positiva d’aquestes cent experiències sinceres seria la primera utilitat d’aquest llibre.

 Perquè Confinats, més enllà d’esdevenir un document social d’un període molt concret de la pandèmia, també té el propòsit d’ajudar a la investigació científica que treballa sense descans contra aquest virus global. Així, els beneficis de l’autor del llibre seran per la Fundació de la Marató de TV3, que enguany es destinarà a la investigació de la Covid-19.

El llibre també inclou una entrevista a fons a una infermera de la Unitat d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, que, com la resta del personal mèdic i sanitari del nostre país i d’arreu, va combatre la Covid-19 a primeríssima línia. Confinats també vol ser un homenatge i reconeixement a l’entrega i humanitat de tots ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial