Notícies,  Vídeos

VÍDEO Nadala de Josep Maria Vallès, alcaldable de Junts per Sant Cugat

Fa pocs dies em preguntaven que és el més important per mi a la vida. I la meva resposta va ser la salut, el benestar de la meva família, les persones que més m’estimo.

Si aquesta pregunta hagués estat com a candidat a l’alcaldia de Sant Cugat… la meva resposta hauria estat semblant: com a servidor públic treballo per les persones, per millorar la qualitat de vida dels santcugatencs i santcugatenques en tots els aspectes i cadascuna de les seves etapes vitals, dels més joves fins a la gent gran… Aquesta és, indubtablement, la meva prioritat.

I això vol dir fer una ciutat més humana, més accessible i sostenible, dotada dels serveis necessaris per al major benestar dels seus ciutadans. una ciutat neta, innovadora i socialment justa. Amb un Ajuntament que escolti i doni la millor resposta possible als problemes i reptes dels nostres veïns i veïnes, dels diferents barris i sectors. Tot això és el que li demanaria al Tió, l’Any Nou, als Reis d’Orient… però per garantir que ens portin aquests desijos… la gent de Junts per Sant Cugat ja hi estem treballant per fer-los realitat a partir del juny del 2023.

Passeu unes molt bones festes de Nadal i any nou amb totes aquelles persones que més us estimeu!

Josep Maria Vallès
Candidat de Junts a l’alcaldia de Sant Cugat
Regidor portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial