Notícies

L’exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich, dóna suport a Josep M. Vallès com candidat a alcaldable de Junts

Joan Aymerich i Aroca, alcalde de Sant Cugat entre els anys 1987 i 1999, ha manifestat el seu suport públic a la meva candidatura perquè esdevingui alcaldable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals de la nostra ciutat el 2023.

Per l’exalcalde Aymerich, soc el candidat de Junts que “pot garantir els millors resultats possibles a les pròximes eleccions municipals, recuperar l’alcaldia i governar per preservar el model de ciutat, donar resposta als problemes actuals en els diferents sectors i barris, i afrontar els nous reptes que Sant Cugat ha d’assolir en el futur”. Aymerich considera que la meva trajectòria a la nostra ciutat, m’avala “com una persona molt coneguda, honesta, propera i que s’estima Sant Cugat”.

L’alcalde Aymerich i el seu equip de govern municipal van pensar i dibuixar una ciutat que mai arribes als 230.000 habitants com preveia el Pla General Metropolità (PGM) de 1976. Van baixar el sostre edificable de les noves urbanitzacions (Torre Blanca, Parc Central, Coll Favà i Can Gatxet, entre altres) i van crear més parcs i zones verdes de les que estaven previstes.

Tanmateix, van dotar Sant Cugat de serveis culturals i socials perquè Sant Cugat, davant la proximitat de la ciutat de Barcelona, no es convertís en una ciutat dormitori. L’alcalde Aymerich, va crear el Teatre-Auditori Sant Cugat, l’escola municipal de música, els cinemes o l’actual Biblioteca Gabriel Ferrater, entre altres equipaments.

Sant Cugat, 18 de juny de 2022

Josep M. Vallès

NOTÍCIA TOT SANT CUGAT

NOTÍCIA CUGAT MEDIA

NOTÍCIA EL MÓN

NOTÍCIA NACIÓ DIGITAL

VÍDEO del candidat Josep Maria Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial