Opino

VÍDEO Josep M. Vallès: “Necessito la teva complicitat i el teu suport”

 

 

Hola, soc Josep Maria Vallès i estic convençut que puc ser l’alcalde que Sant Cugat necessita. Vull ajudar a resoldre els problemes del dia a dia amb un Ajuntament eficaç, motivant els seus treballadors i treballadores i planificant el millor futur per a la nostra ciutat. Són molts els reptes en tots els àmbits que tenim per endavant!

Ho faré des de la proximitat, a peu de carrer, observant la realitat, escoltant a tothom i liderant un equip preparat de santcugatencs i santcugatenques.

Fa més de 30 anys que treballo i gaudeixo amb Sant Cugat, connectant persones i projectes, entitats i empreses, fent possibles iniciatives diverses a favor de la nostra ciutat.

Posaré la meva experiència, la capacitat de fer aliances en tots els sectors i barris, i la meva total disponibilitat al servei del nostre poble.

Em surt la il·lusió per les orelles perquè Sant Cugat em fascina.
Tinc projecte per millorar la nostra ciutat.

M’ajudes a guanyar les eleccions primàries per ser l’alcaldable de Junts per Sant Cugat?

Necessito la teva complicitat i el teu suport. Fes xarxa.
Si volem fer-ho bé i millor, només ho podem fer JUNTS!

Moltes gràcies!!

(Entre el 8 de juny a les 00.00 i el 14 de juny del 2022 a les 16h. entra a l’espai personal decidim.junts.cat, a la web de Junts per Catalunya, per poder-me avalar i així ajudar-me a ser candidat formal a les eleccions primàries. Aquest procés, només obert als afiliats a JUNTS, tan sols es pot fer per internet)

One Comment

  • Maria Roser Bassas Puigdollers

    Esperem que Sant Cugat sigui una gran ciutat neta i apta per tothom, sobre tot pels joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial