Opino

Sóc de Sant Cugat

Dir que sóc de Sant Cugat és potser una mica agosarat, però jo m’hi sento i molt. És la ciutat que vaig triar per viure-hi l’any 1995. Però la vaig conèixer i m’hi vaig començar a integrar molt abans. De petit, m’havia banyat a la piscina d’un oncle del meu pare, l’oncle Albert, al cel sigui, que estiuejava en una torre antiga del carrer Bergara. L’inici del meu arrelament amb Sant Cugat però va ser el 1986 quan dos bons amics, el Jim i el Terry, em van presentar la seva colla d’amics i amigues d’aquell Sant Cugat aleshores encara poble. A partir d’aquí va començar el meu enamorament de Sant Cugat. L’any 1991 em vaig posar per primer cop davant d’un micròfon de Ràdio Sant Cugat, avui Cugat.Cat, i no vaig deixar de fer de periodista de proximitat “en actiu” fins al 15 de febrer del 2019, dia que vaig deixar de ser el director del TOT Sant Cugat i del Món Sant Cugat; anys abans vaig ser el darrer director del DIARI de Sant Cugat, mitjà de comunicació que va tancar les seves portes a finals del 2015.

Per tant, he cursat un màster especialitzat sobre Sant Cugat que ha durat 28 anys ininterromputs. Un període molt intens que m’ha ajudat a estimar encara més aquesta ciutat i conèixer un munt de persones que dediquen part del seu temps a fer-la millor des de diferents àmbits com el cultural, l’esportiu, el comercial, l’empresarial o el polític. A més, per damunt de qualsevol vincle, aquesta és la ciutat que ha vist néixer i créixer als meus dos grans tresors, els meus fills Maria i Albert.

Ara, com molts sabeu, sóc regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat en representació de Junts per Sant Cugat. Vam guanyar les eleccions, però ERC-MES va preferir pactar amb el PSC i la CUP-PC. Ser a l’oposició no em treu ni un gram d’il·lusió per treballar per ajudar a millorar la vida dels santcugatenc i santcugatenques i donar suport a projectes de ciutat que mereixen continuar endavant o a d’altres que tot just comencen. Durant uns anys posaré tot el meu amor per aquesta ciutat, tots els meus coneixements i energia personal al servei de Sant Cugat.

Socdesantcugat.cat és una petita finestra digital que obro amb molta il·lusió per mantenir satisfeta la meva necessitat d’escriure i opinar sobre fets relacionats amb el Sant Cugat que m’estimo. Us convido a llegir els escrits i entrevistes que publicaré, però també a participar fent-me arribar tots aquells temes santcugatencs que us preocupen o que voleu comentar perquè jo m’hi refereixi. Ho podeu fer a través del meu contacte.

Visca Sant Cugat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial