Articles del confinament

Un confinament poc confinat

Ja fa dies que el Josep Maria em va animar a escriure un article parlant de com estic portant aquesta situació.
Doncs bé, el meu confinament és poc confinat…
Sóc comerciant d’una petita botiga d’aquelles de barri, on les persones fins ara venien per tenir un dia més dolç.

Amb la Covid-19 el comerç es va aturar, però jo no he parat de treballar, més que mai, per no desaparèixer. M’encanta la meva feina. Penso que donar servei a les persones fent el que t’agrada, és una sort.

I és per això, que després d’uns dies trista, apàtica, plena de pors per la incertesa que provoca aquesta situació, amb angoixa per tanta gent patint (la situació no és per menys), vaig pensar que si volia continuar fent el que m’agrada, m’havia d’adaptar.

I de mica en mica, ho estic fent. Ara venc, però on-line o per telèfon, i porto les comandes a domicili el mateix dia, sempre seguint les estrictes normes d’higiene, perquè les persones tinguin un confinament més dolç.

Utilitzo totes les plataformes que estan al meu abast per donar a conèixer el que ofereixo. I no defalleixo si el resultat no és l’esperat, perquè quan un fa el que li agrada, al final, les coses sempre surten, és una qüestió d’estadística, de constància i actitud sempre positiva.

I ara, més que mai, és el moment de reinventar-se, de donar servei d’una altra manera.

El comerç, tal com el coneixem, mai tornarà a ser igual, i és per això que el canvi és necessari per sobreviure.

Tot el patiment que ens està causant el coronavirus, ens ha de servir per adonar-nos que ara és el moment de gaudir de les petites coses, d’ajudar-nos els uns als altres, estimar-nos, respectar-nos i cuidar-nos.

Fins aviat! Tot passa, ja queda menys….

Aïda Fernández
Propietària de “El Cuquet” i presidenta de Sant Cugat Comerç

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial