Articles del confinament

Visita a Lledoners

Quina fortalesa, quines grans persones, ells ens encoratgen a nosaltres en lloc de ser nosaltres els que els animem, això és el que vaig pensar la setmana passada en sortir del Centre Penitenciari de Lledoners.
No us nego que estava nerviosa, no sabia com els trobaria, que els hi havia de dir sense acabar amb els tòpics de sempre. La meva sorpresa va ser només entrar en trobar-me amb dos inesperats Josep Rull i Jordi Turull. Els seus somriures en veurem, van ser el millor tranquil·litzant que podia tenir. Quan vaig dir que venia de Sant Cugat les seves abraçades van ser insuperables, “molts records a tota la gent de Sant Cugat, als nostres amics de l’Ajuntament” només feien que dir.
Ells van ser un extraordinari, perquè la meva visita era amb en Jordi Sánchez.

En aquella sala petita i freda vaig estar parlant amb en Jordi, dient el que pensàvem, el que sentíem, com veiem les coses i sobretot la seva gran capacitat d’escoltar, va ser el que va fer un dels meus millors dies dins la meva curta vida política.
Estava molt interessat sobretot el que ha passat a Sant Cugat en les municipals, amb la sortida d’un regidor de les nostres files pels pactes de Junts amb els socialistes, de la sentència, de com encarar el procés.
Després de veure l’escenografia d’aquests dies per la televisió en el Congreso de los Diputados em confirmen encara més la seva honorabilitat, primer és el país i després el seu partit.

En aquests moments, en grans termes, trobem tres tipus de gent, els que estan cansats de les manifestacions, dels 11 de Setembres, de seguir protestant i lluitant, un segon grup que són més estrategs, cap fred amb cor calent i els que s’han radicalitzat, que res de parlar, cap tracte amb ningú, a les trinxeres directament. Cadascú és lliure de pensar i fer el que la seva consciència li demana però nosaltres seguirem lluitant, buscarem la millor estratègia i sobretot seguirem sortint al carrer les vegades que faci falta i quan sortí la sentència, que segur que serà dura, ells, els nostres presos, ens demanen que no deixem el carrer, que ocupem els carrers tot el temps que faci falta, ho farem? Jo sí.

Núria Fernández, regidora de Junts per Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial