Articles del confinament

Confinanuncis

No heu notat una insistència en determinats anuncis, aquests dies de confinament?

No m’estic referint a aquestes persones que traspuen col·laboració, que emanen ganes d’ajudar, desig d’acompanyar. Per exemple, gent de bona voluntat que et dóna conversa, que et fa la compra i te la porta a casa…

No. Estic parlant d’aquestes altres que et volen vendre aparells per a fer exercicis a casa. O per a donar-te massatges. O matalassos per a descansar millor.

D’entitats financeres que diuen que estan al teu costat, que entenen el teu problema i el volen resoldre amb una assegurança o un petit préstec que, naturalment, després aniràs pagant…

D’aquestes grans plataformes on line, que et porten a casa qualsevol cosa que necessitis. Aquests dies d’abril, estan fent l’agost.

O aquests pacs de sucs que, a més d’oferir-los a un preu mòdic, te’ls porten a la porta de casa. El problema serà teu després per a saber on encabir-los.

D’empreses de telefonia que t’ofereixen tota mena de pel·lícules per a veure còmodament des del sofà de casa.

No es tracta del lloguer de gossos per a passejar o de les caixes de Globo per a fer veure que ets repartidor. Però la picaresca fa servir moltes fisonomies.

Estan jugant amb la por. La por a quedar-nos amb el rebost buit, a engreixar-nos a causa de la inactivitat, a quedar-nos sense feina i sou, a avorrir-nos…

Hauríem de mantenir-nos ferms davant aquests abusos.

Recordar per un moment a en Raimon i dir-nos: ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquesta gent solidària, d’aquesta admiració pels que lluiten pels altres. Fidels a la memòria dels que han marxat.

Rafa Usero
Actor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial