Articles del confinament

La colla de l’allioli, la passió per cuinar

Ja fa gairebé quatre anys que gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Cugat, un grup de gent, de diferents edats, aficions i caràcters ens vam trobar a l’Aula Gastronòmica del Casal de Torreblanca. L’objectiu era aprendre a cuinar. El nostre xef en Jean Claude Aranega ha estat capaç de liderar aquest grup tan característic només amb un secret que ens va indicar des de el primer dia, “venim a passar-ho bé”. I vés per on aquella fórmula màgica va funcionar.

Després d’aquests anys no només hem après a cuinar, hem après a apreciar el menjar, a valorar i utilitzar productes que fins aleshores per la majoria de nosaltres eren desconeguts. Però el més important d’aquella frase màgica, és que hem fet una colla amb una bona amistat. Aquesta amistat ha fet que aquests dies de confinament hi hagi una complicitat absoluta. Reunions amb zoom, suport mutu, tenim sanitaris, companys amb situacions laborals i familiars complicades. Aquest maleït virus a aconseguit que momentàniament deixem els fogons, els nostres bons moments a l’aula i per últim el nostre Concurs d’arròs Festa Major. Tot això fa que no defallim i per sobre de tot lluitarem perquè tot torni a lloc i la colla pugui tornar a fer “allioli”.

Sigui al juny, al juliol o quan calgui, allà hi serem amb més ganes que mai, per agafar els estris, encendre els fogons i aprendre a estimar com mai, perquè mai es perdi l’esperança de tornar-nos a abraçar.

Ferran Felius
Membre de la Colla de l’Allioli
Instagram: @collaallioli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial