Notícies

L’exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, dóna suport a Josep M. Vallès com candidat a alcaldable de Junts

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat entre els anys 2010 i 2018, ha manifestat el seu suport públic al candidat Josep Maria Vallès perquè esdevingui alcaldable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals de la nostra ciutat el 2023.

Mercè Conesa recorda que l’any 2017, en el sopar del Club Rotary Sant Cugat per concedir-me la distinció Paul Harris en reconeixement de la meva trajectòria local, em va animar públicament a fer un pas ferm cap a la política a favor de Sant Cugat. L’alcaldessa em va demanar que continues treballant per Sant Cugat, però des de l’administració pública més propera al ciutadà: l’Ajuntament de Sant Cugat. Una petició que va motivar finalment que jo figures per primer cop en unes llistes electorals el maig del 2019.

Per l’exalcaldessa, Josep Maria Vallèsha demostrat la seva constant il·lusió i capacitat per teixir complicitats des de la proximitat en tots els àmbits de la ciutat, especialment en els sectors social, cultural i empresarial. És un polític de ciutat, molt transversal. Una persona estimada a Sant Cugat. Ningú posa en dubte la seva perseverança i capacitat de treball. Serà un molt bon alcalde”.

Mercè Conesa va guanyar l’any 2011 per majoria absoluta l’alcaldia de Sant Cugat. Una alcaldessa i equip de govern que van afrontar una gran crisi econòmica i van donar el màxim suport possible a les entitats de la ciutat com el Club Muntanyenc, l’Ateneu, Castellers, Esbart o Diables, entre altres. I va construir la nova seu de la Unió Santcugatenca.

Conesa va executar projectes importats com la Biblioteca de Mira-sol i de Volpelleres, el CAP i l’escola del Turó de Can Mates, el mercat de Mira-sol Centre, la pista esportiva de les Planes, el Casino de la Floresta, l’ampliació del Casal Cultural de Mira-sol o el pavelló de la Guinardera. I no menys important, la feina realitzada, sempre amb consens amb l’oposició política, per no perdre l’espai industrial de l’antiga planta de Delphy

Sant Cugat, 19 de juny de 2022

Josep M. Vallès

NOTÍCIA TOT SANT CUGAT

NOTÍCIA CUGAT MEDIA

NOTÍCIA EL MÓN

NOTÍCIA NACIÓ DIGITAL

VÍDEO del candidat Josep Maria Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial