Articles del confinament,  Vídeos

Qualsevol nit pot sortir el sol

Aprofito l’avinentesa d’aquesta finestra oberta que ens ofereix l’amic Josep Maria Vallès per compartir amb tots vosaltres un vídeo de la nostra filla Martina, ara que sembla que s’acosta el moment on aviat podrem veure els nostres familiars i compartir les nostres cases amb amics.

Aquests dies el Ricard i jo hem celebrat sols a casa en “quarantena” els 40 anys de casats! Sembla un acudit, oi?! Doncs, és així. Com que diuen que qui no té feina el gat pentina, se’ns va acudir fer una brometa als nostres fills i familiars i els vàrem enviar una fotografia, ben abillats a la marinera, dient-los que, ja que els passatges dels vaixells estaven molt baratets a causa del coronavirus marxàvem de creuer mentre durés el confinament.

Al cap de pocs dies vàrem rebre un regal en forma de vídeo de la Martina. Era una interpretació molt “sui generis” de la cançó Qualsevol nit pot sortir el sol d’en Sisa que havia sonat en el convit del nostre casament. Amb unes quantes verdures i fruites de la nevera, alguns estris domèstics, un mòbil i una bona dosi d’imaginació i de poesia es pot crear i recrear tot un món ple de sensibilitat, reflexió i d’humor. Per això el volem compartir amb tots vosaltres en aquests moments.

Gràcies Martina. Perquè jo sí que crec que la “Cultura ens salva”. El que faltarà veure és si entre tots serem capaços de “Salvar la Cultura”.

A tots els actors i actrius en atur, que són TOTS

Dolors Vilarasau
Directora de teatre

One Comment

  • Pere Codó

    Ei parella !, moltes felicitats per avui…i les que han de venir !! 😘😘😘
    Martina, també felicitar-te per l’ enginy, imaginació i l’ amor amb que està fet aquest petit flim ! ( o en diuen penícula, ara ?! ) 😘😘😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial